Tentang Kami

7I0A8082

Profil Perusahaan

Hebei Ruibang Pump Co., Ltd. diadegkeun dina 2011. Perusahaan manufaktur pompa industri anu fokus dina desain, pamekaran sareng produksi pompa cai.Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.

Produk pompa perusahaan kalebet pompa tahap tunggal, pompa multi-tahap, pompa pipa, pompa slurry, pompa submersible, langkung ti 30 variétas sareng langkung ti 500 spésifikasi, kalayan laju aliran anu nutupan 0. 6 ~ 20000 ㎡ / H sareng angkat. tina 5 ~ 2000 méter, nu loba dipaké dina industri, cai Doméstik, pemanasan, sistem panyalindungan seuneu, ékstraksi cai taneuh, kokotor jeung perlakuan wastewater, kimia jeung seawater desalination jeung widang lianna.

Kéngingkeun lisénsi produksi anu diakui sacara nasional sareng lisensi produk seuneu. Perusahaan ngagaduhan grup tim profésional anu berpengalaman, dedicated sareng pragmatis, tina desain produk, produksi, pamasangan sareng uji sareng jasa saatos penjualan anu sampurna.Ieu pinuh embodies sumanget karya "pemurnian, néangan bebeneran jeung pragmatisme".
※ Tim desain profésional ngarumuskeun rencana desain sacara rinci dumasar kana parameter
※ Bahan anu dipercaya sareng alat uji anu tepat nyayogikeun laporan tés anu lengkep
※Profesional processing jeung assembling tim, alat-alat processing canggih, instrumentation tepat, staf alus teuing pikeun mastikeun assembly sampurna unggal bagian pompa
※ konstruksi profésional Numutkeun konstruksi sampurna dina situs

7I0A8239

Semangat perusahaan tina "kaunggulan, ngungudag inovasi" promosi Hebei Ruibang Pump Co., Ltd. pikeun pindah ka perusahaan kelas munggaran dina industri pompa industri.Produk anu langkung saé, jasa anu langkung saé, reputasi anu langkung saé, Hebei Ruibang Pump Co., Ltd. daék janten pasangan anu paling dipercaya.

7I0A8193

7I0A8210

7I0A8198

7I0A8209

Tim téknis anu kuat
Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, pangalaman profésional mangpuluh-puluh taun, tingkat desain anu saé, nyiptakeun alat-alat calakan efisiensi tinggi anu kualitas luhur.

Kacipta niat
Pausahaan ngagunakeun sistem desain canggih jeung pamakéan canggih ISO9001 2000 manajemén sistem manajemen kualitas internasional.

kualitas alus teuing
Pausahaan specializes dina ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

Téknologi
Kami tetep dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés produksi, komitmen kana pabrik sadaya jinis.

Kaunggulan
Produk kami ngagaduhan kualitas sareng kiridit anu saé pikeun ngantepkeun kami tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara urang.

Palayanan
Naha éta pre-sale atanapi saatos-jualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna pikeun ngawartosan anjeun sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.